Evaluasi téknis gancang sareng cutatan langkung gancang. Wilujeng naroskeun sareng ngabahas prosésna.

Taros Kami

JIAXING XINLV METALS GROUP CO., LTD

Alamat

Zona industri Yuangtong, W Shanghai Street, Haiyan County, Jiaxing City, Propinsi Zhejiang

Telepon

0086-13967321167

0086-13706833366

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami