Evaluasi téknis gancang sareng cutatan langkung gancang. Wilujeng naroskeun sareng ngabahas prosésna.

Tentang Kami

Jiaxing Xin Aluminium Metal Material Co., Ltd. sareng Jiaxing Qiaotai Technology Co., Ltd. bakal nyiptakeun jasa sa-mandeg pikeun integrasi bahan logam babarengan. Palayanan anu langkung saé dina sababaraha industri ngalangkungan kombinasi saatos anu ngagaleuh, sareng sadar produk tina bahan baku dugi ka ékstrusi ka pamrosésan jero CNC sareng perlakuan permukaan mangrupikeun syarat pengadaan hiji-hiji.

Warta

new

Kadatangan Anyar

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15