Evaluasi téknis gancang sareng cutatan langkung gancang. Wilujeng naroskeun sareng ngabahas prosésna.

Hardware aluminium_8826

Pedaran pondok:


  • Tempat Asalna: Jiaxing, Cina
  • Jenis: Panas Tilelep
  • Garansi (Taun): 10
  • Prosés: Tonjolan aluminium
  • Bijil: CCC, ce, RoHS, UL
  • Ngaran mérek: TONGYU
  • Warna Awak: Hideung
  • Wangun: Babak
  • Bahan Awak: Aluminium
  • Bahan: 6063 Aluminium Alloy
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Detil Gancang

    Ngaran produk: 5G komunikasi Panas Tilelep

    Kata kunci: Radiator

    Kata Kunci Produk: 5G Heatsink

    Pamakéan: Aluminium Heatsink

    Palayanan: OEM ODM CustomisedKey kecap: Customized Aluminium Extrusion / Extruded Heat Sink / Heatsink

    Waktos Pangiriman: 30 Dinten

    Harga: Numutkeun harga pasar dina dinten mesen 

    Kamampuhan Suplai: 60000 Potongan / Potongan per Bulan Disaluyukeun Aluminium Extrusion / Extruded Heat Sink / Heatsink

    Naha milih urang?

    Kamampuan téknis

    Sistem dukungan téknis kami bakal ngadukung nasabah sapanjang siklus pangembanganana,

    kaasup prototipe, konsép produk, desain sareng produksi.

    Kamampuh prosés

    Tonjolan: Paduan aluminium sareng produksi ekstrusi alloy tambaga

    CNC: Pangeboran, Panggilingan, Péngkolan, Pangeboran Liang Jero, Honing, Screw Machining 

    Stamping: Numerical Control Turret Punching, progresif punching, Precision punching

    Maot-casting: Sagala jinis alloy aluminium sareng alloy seng casting casting

    Forge: Pin heatsink kanggo chipset

    Bungkusan & Pengiriman

    Kami nyayogikeun bungkus sumur pikeun momotan laut, sapertos kai multilayer, palét ...

    Kami ogé tiasa ngarangkep saluyu sareng sarat anjeun.

    212

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami