Evaluasi téknis gancang sareng cutatan langkung gancang. Wilujeng naroskeun sareng ngabahas prosésna.

ékstrusi aluminium

Pedaran pondok:


  • Tempat Asalna: Cina atanapi Diimpor
  • Bijil: Sértipikat Mill, SGS, ASTM, jsb
  • MOQ: 1000KGS atanapi 1000 profil aluminium
  • Pakét: Standar Ékspor Pallet Kayu atanapi Kasus
  • Periode Pangiriman: Dina 30 dinten atanapi Numutkeun Pesenan
  • Harga: Numutkeun harga pasar dina dinten nempatkeun pesenan
  • Mérek: Bahan doméstik atanapi Impor
  • Ukuran Standar: Panjangna disaluyukeun tina 0,1 m dugi 6 m numutkeun syarat konsumén
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Fitur:

    Lalawanan korosi

    Aluminium nunjukkeun résistansi korosi anu saé dina kaayaan paling lingkungan, kalebet hawa, cai (atanapi air asin), petrokimia, sareng seueur sistem kimia.

    Konduktivitas

    Profil aluminium sering dipilih pikeun konduktivitas listrik anu hadé. Dumasar kana beurat anu sami, konduktivitas aluminium ampir dua kali tibatan tambaga.

    Konduktivitas termal

    Konduktivitas termal tina alloy Aluminium nyaéta sakitar 50-60% tambaga, anu saé pikeun produksi panukeur panas, penguap, alat pemanasan, alat masak, sareng sirah sareng radiator silinder otomotif.

    Henteu magnét

    Profil aluminium henteu magnét, anu mangrupikeun ciri anu penting pikeun industri listrik sareng éléktronika. Profil aluminium sanés mandiri, anu penting pikeun aplikasi pikeun nanganan atanapi némpél ku bahan anu gampang kaduruk sareng ngabeledug.

    Kabisaan

    Profil aluminium ngagaduhan mesin anu hadé.

    Formability

    Kakuatan tarik anu khusus, kakuatan ngahasilkeun, kamuluran, sareng tingkat kerja keras anu sami.

    Daur ulang

    Aluminium tiasa didaur ulang, sareng pasipatan aluminium didaur ampir teu tiasa dibédakeun tina aluminium primér.

    Aplikasi

    Pigura

    Kauntungan urang

    Inventory sareng Pangiriman: Kami gaduh cekap produk dina stok, urang tiasa nawiskeun bahan anu cekap pikeun konsumén. Waktos kalungguhan tiasa dina 30 dinten pikeun materil stock.

    Kualitas: Sadaya produk mangrupikeun pabrikan pangageungna, urang tiasa nawiskeun MTC ka anjeun. Sareng kami ogé tiasa nawiskeun laporan uji Pihak-Katilu.

    Adat: Kami gaduh mesin motong, ukuran khusus sayogi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami