Evaluasi téknis gancang sareng cutatan langkung gancang. Wilujeng naroskeun sareng ngabahas prosésna.

Naha milih profil aluminium industri pikeun pager adat?

Kalayan pamekaran The Times, seueur pabrik alat-alat industri resep parangkat peralatan sareng robot na dina pager, maénkeun isolasi kaamanan pikeun ngajagi operasi normal mesin sareng kaamanan pagawé. Kumaha upami aluminium industri pikeun pager khusus? Éta kedah saé! Sareng saé pisan! Kusabab profil aluminium industri ngagaduhan raos modéren, éta ogé khusus saderhana sareng merenah dianggo, sareng produk pendukungna gampang dipasang. Salaku tambahan, profil aluminium éta sorangan ngagaduhan fungsi anti korosi sareng anti karat gampang dibersihkeun. Dihandap ieu kami bakal ngenalkeun pager profil aluminium, hayu urang ngartos bahan profil pager profil umum sareng cara ngolah, sareng sajabina.

Pigura utama pager aluminium industri biasana 4040 sareng 4080. Biasana dina juru kolom, luhur, titik setrés tempat anu kuat pikeun nganggo 4080 profil. Profil garis konvensional pasagi, produk réngsé dioksidasi, permukaan na rata. Utamana saatos industri 4.0, beuki seueur lokakarya pabrik industri peryogi anggar profil aluminium pikeun mastikeun kasalametan bengkel.

1

Pamakéan pangolahan pager custom aluminium profil industri, rakitan pisan merenah, bagian konéksi nyaéta sambungan aksésoris khusus. Urang ngan ukur kedah ngolah numutkeun gambar anu dirarancang sateuacanna, liang punch sareng kabel ketok, anu khusus cocog pikeun dirakit. Handapeun pager ogé suku anu khusus, anu tiasa dilereskeun atanapi dialihkeun. Éta gampang pisan pikeun ngagabung sareng asesoris khusus.

2

Salaku tambahan, pilihan bahan bantu pager aluminium industri khusus, biasana akrilik, lampu pelindung, papan tahan api, plexiglass sareng sajabina. Palanggan sanés bakal milih kotak hideung 40 ku 40. Nalika nganggo bahan bantu ieu, anjeun kedah lebetkeun kana slot anu dikhususkeun pikeun profil, anu cocog pisan pikeun sambungan mulus.


Waktos Post: Nov-02-2020