Evaluasi téknis gancang sareng cutatan langkung gancang. Wilujeng naroskeun sareng ngabahas prosésna.

Naha profil aluminium maot - muka adat beuki loba?

Profil aluminium industri mangrupikeun jenis ékstrusi alloy aluminium anu dihasilkeun ku médan industri anu dianggo produk profil. Kustomisasi profil aluminium maot hartosna salian ti éta 20,30,40,50,60,80,90,100,120 sareng séri konvensional sanés aluminium, profil alloy aluminium ogé tiasa ngagaduhan bentuk bagian anu sanés, janten profil kustomisasi profil aluminium anu aneh. Sanés kustomisasi anu béda, tapi kustomisasi anu béda.

Maot profil aluminium - muka bubuka mangrupikeun prosés sareng prosés produksi anu sami. Nyaéta: produksi mimiti kapang anu mumpuni, teras nyiapkeun palang alloy aluminium anu mumpuni, teras dina produksi mesin ékstrusi tiasa. Kapang umumna dirancang dumasar kana bagian anu saé pangguna, bagian aluminium anu béda, kinerja sareng beurat méteran unit sareng aspek sanésna henteu sami. Buka profil profil aluminium khusus sareng profil aluminium biasa henteu aya bédana, naha éta bahan atanapi pangubaran permukaan, salian ti kustomisasi, anu sanésna sami.

1

Dina taun-taun ayeuna, pangsa pasar pembukaan kapang profil aluminium sareng kustomisasi parantos ningkat. Alesan utama nyaéta naékna industri otomatisasi parantos ngadorong aplikasi produk alloy aluminium anu beragam. Janten beuki seueur produk alloy aluminium anu parantos dikembangkeun, janten profil aluminium maot mukaan adat beuki populér, diperyogikeun langkung-langkung. Aya seueur bagian énggal, sapertos zigzags, zigzags sareng bentuk henteu teratur, ogé bérés warna khusus.

2

Kustomisasi parantos janten kecap umum dina kahirupan, kagolong kana kategori méwah ringan anu sering diucapkeun ku jalma. Kustomisasi profil pembukaan kapang aluminium mangrupikeun bidang industri paduan aluminium anu sanés, lapangan kustomisasi produk paduan aluminium ieu, pembukaan kapang profil aluminium langkung ageung, langkung seueur dianggo, kabutuhan pikeun inovasi sareng pamekaran anu tetep pikeun minuhan pasar anu kantos robih.

3


Waktos Post: Nov-02-2020