Evaluasi téknis gancang sareng cutatan langkung gancang. Wilujeng naroskeun sareng ngabahas prosésna.

Profil aluminium anu didamel khusus kedah janten résiko-averse

1. Naha leres-leres kedah disesuaikan?

Upami anjeun hoyong ngarobih profil aluminium pikeun pigura éksternal pakakasna, disarankeun henteu ngarobih, kusabab profil aluminium industri konvensional mangrupikeun profil aluminium bingkai kualitas luhur, sareng aya seueur spésifikasi, tiasa nyumponan ampir sadaya kabutuhan tina kerangka. Sareng sababaraha aksesoris lengkep, sababaraha pilihan koneksi pikeun anjeun milih. Sababaraha urang tiasa nyarios yén kerangka luar kuring sanés segi opat tapi poligonal, sedengkeun bagian umum aluminium industri nyaéta segi opat atanapi pasagi. Kuring tiasa jawab sacara jawab éta ogé henteu aya masalah, salami garis slotting, teu aya tekanan, perakitan paméran aluminium kabinét tampilan segi delapan diwangun ku profil aluminium industri.

1

2. Kandelna aluminium, langkung saé?

Upami anjeun kedah ngaropea propilna, henteu mahal pikeun ngaropea na. Biaya bubuka maot propil aluminium saéstuna murah dibandingkeun sareng kapang anu sanés. Sababaraha profil aluminium khusus kedah ngagaduhan peran anu tangtu, janten nalika desain desain gambar khusus kandel, pikeun ngahontal kapasitas bantalan anu langkung ageung. Tapi kuring rek ngomong kandel témbokna henteu kandel langkung saé, dina hiji sisi, langkung kandel harga témbok langkung luhur, harga alloy aluminium éta sorangan kawilang tinggi, anu ageung ningkatkeun biaya; Di sisi anu sanésna, témbok anu kandelna, beuki handapna teu karasa. Sapertos profil aluminium 6063 anu sering urang lakukeun, standar karasa nyaéta 8-12HW. Upami kandel témbok super kandel, karasa na ngan ukur tiasa ngahontal 8HW. Salaku conto, ketebalan témbok profil aluminium industri konvensional kami ngan ukur 2mm, tapi desain na wajar pisan, anu tiasa minuhan sarat bantalan anu langkung luhur.

2

3. Naha anjeun tiasa ngagabungkeun dua profil kana hiji?

Sababaraha palanggan hoyong ngahémat sababaraha biaya kapang atanapi ngagaduhan ideu anu sanés, aya langkung seueur jinis profil aluminium khusus, kedah nganggo kombinasi sababaraha profil aluminium, desainer perusahaan pelanggan bakal ngagabungkeun dua cetakan kana kapang, pikirkeun yén ieu tiasa ngahémat seueur hal. Sabenerna, kuring badé nyarios éta bakal nunda sababaraha hal. Kami pernah ngagaduhan palanggan anu dioperasikeun ku cara kieu. Urang kedahna muka dua sét kapang, hiji sareng témbok ipis pisan sareng anu sanésna témbok kandel pisan. Teras, kuring ngarobih gambar desain sareng ngahijikeun dua cetakan, hasilna dina cetakan anu ampir dibor. Abdi nyobian ngarobih kapang sareng ngarobih cetakan. Saatos kaping N sidang, kapang anu mumpuni. Kusabab kandelna témbok lega teuing, hésé pisan ngahasilkeunana.

3

4. Saha anu gaduh kapang profil aluminium anu dikustomisasi?

Profil aluminium anu didamel khusus kedah dicetak, sareng biaya pembukaan kapang biasana dibayar ku nasabah (éta tiasa dibalikeun upami volume pameseran taunan ngahontal tonaseage tertentu). Maka kapamilikan kapang kedah janten nasabah, ieu henteu diragukeun deui. Tapi kapang umumna henteu dicandak ku konsumén, tapi disimpen di pabrikna. Kusabab profil aluminium anu dikustomisasi jarang dipesen sakali, aya sakedik panggunaan dina palanggan anu nganterkeun aranjeunna ka bumi. Pabrikanna ngagaduhan gudang kapang khusus kanggo nyimpen kapang, sareng cetakan na kualitas baja H13, henteu gampang diruksak. Kusabab sababaraha alesan khusus, sababaraha konsumén hoyong nyandak deui cetakan sareng robih ka pabrik anu sanés pikeun produksi. Abdi nyarankeun ka anjeun pikeun nyobaan henteu ngalakukeun ieu sareng mutuskeun dimana anjeun badé dilakukeun sateuacan anjeun muka kapang. Kusabab unggal pabrik extruder aluminium henteu sami, die pad, spésifikasi cover die ogé bénten. Kami parantos patepung sareng seueur palanggan anu hoyong nyandak cetakanna ka pabrik kami pikeun produksi, tapi kami sacara sopan nolak aranjeunna.

4

Di luhur mangrupikeun anu kuring badé dikenalkeun, kuring miharep éta tiasa ngabantosan anjeun.


Waktos Post: Nov-02-2020