Evaluasi téknis gancang sareng cutatan langkung gancang. Wilujeng naroskeun sareng ngabahas prosésna.

download

  • Profil sisir alloy aluminium (1)
  • Profil sisir alloy aluminium (2)
  • Profil sisir alloy aluminium (3)
  • Tilelep panas alloy aluminium
  • Alloy aluminium tilelep panas-71-80 Modél
  • Tilelep panas alloy aluminium - 100-200 MM (2)
  • Tilelep panas alloy aluminium - 100-200MM (1)