Evaluasi téknis gancang sareng cutatan langkung gancang. Wilujeng naroskeun sareng ngabahas prosésna.

Hardware aluminium_8832

Pedaran pondok:


  • Ngaran Produk: Supplier Cina terminal batré mobil aluminium khusus ngarobih pikeun bagian mobil
  • Bahan: aluminium
  • Warna: Salaku sarat anjeun
  • Keyword: terminal batré mobil / terminal batré / terminal batré pikeun motor / terminal batré leutik
  • Alat-alat: Pusat mesin CNC, bubut CNC, mesin grinding, mesin bubut otomatis, mesin bubut konvensional, mesin panggilingan, mesin pangeboran, jst.
  • Kontrol kualitas: 100% kualitas insepected
  • Prosesi: tliti sareng akurat pembuatan
  • Layanan OEM: Aya
  • Aplikasi: Bagian mancing / bagian Pneumatik / Bagian Otomatis / Bagian motor / Bagian Konstruksi / Bagian perabotan
  • Logo: Aya
  • Perawatan permukaan: Séng plating, Anodisasi, Kimia fim, Bubuk, Passivasi, Pasir blasting, Brushing & ploshing jsb.
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panjelasan Produk

    Dipaké: Fastener, Peralatan bumi, suku cadang mobil, mesin, bagian konci, mesin / mebel / cocooan / aluminium anodized / suku cadang motor / suku cadang mobil / suku cadang mobil Amazon / suku cadang mobil

    Tempat asalna: Jiaxing China

    Ngaran mérek: Xinlv

    Waktos Pangiriman: 30 Dinten

    Harga: Numutkeun harga pasar dina dinten mesen 

    Jasa kami

    Sampel:

    1. Sampel muatan gratis: Dina urutan tempat, angkutan barang kumpulkeun

    2. Sampel waktos: 2 - 5 dinten damel.

    3. Sampel istilah pamayaran: T / T, PAYPAL, Western union, jaminan perdagangan

    Kualitas:

    1. Sistem inspeksi: Sampurna QCPC sareng prosés sarat ISO 100% pamariksaan lengkep,

    2. Mesin uji: alat ukur 2D, alat ukur benang, Gambar dua-dimensi, mesin uji kabut uyah, tester karasa, proyektor Precision

    3. Saatos-penjualan jasa: Seumur Hidup (Ngabantosan palanggan ngungkulan masalah naon waé)

    Kauntungannana:

    1. Teknisi terlatih propésional.

    2. Ékspor langkung 5 taun, Industri langkung ti 15 taun

    3. ngaropea / OEM / ODM

    4. jasa saatos dijual pangsaéna

    5. produksi Sampel Gancang

    6. Low MOQ: 100 - 1000 pcs

    Pokus Industri:

     1. Alat / Otomotif / Pertanian

     2. Éléktronika / Industri / Kelautan

     3. Pertambangan / Hidrolik / Katup

     4. Minyak sareng Gas / Listrik / Konstruksi

     Kamampuh Tambahan:CAD, Desain Gambar Ngabantosan Photoshop.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami