Evaluasi téknis gancang sareng cutatan langkung gancang. Wilujeng naroskeun sareng ngabahas prosésna.

Tentang Kami

Jiaxing Xin Aluminium Metal Material Co., Ltd.

bakal nyiptakeun jasa hiji-eureun pikeun integrasi bahan logam babarengan.

Jiaxing Xin Aluminium Metal Material Co., Ltd. jeung Jiaxing Qiaotai Technology Co., Ltd. bakal nyiptakeun jasa hiji-eureun pikeun integrasi bahan logam babarengan. Palayanan anu langkung saé dina sababaraha industri ngalangkungan kombinasi saatos anu ngagaleuh, sareng sadar produk tina bahan baku dugi ka ékstrusi ka pamrosésan jero CNC sareng perlakuan permukaan mangrupikeun syarat pengadaan hiji-hiji. Perusahaan grup khususna ngalayanan pamrosésan produk aluminium, ngadukung produk bagian presisi anu ditambahan ku bahan logam sanés, produk aluminium bagian pamrosésan bagian non-standar, departemen pamrosésan bagian non-standar tambaga, Bagian pamrosésan bagian stainless steel kanggo énergi anyar, kakuatan listrik, transit rel, suku cadang mobil, kaamanan, militér sareng lapangan sanésna.

Xinlu JXXLV.COM nyaéta perusahaan anu ngahijikeun pamekaran sareng sababaraha produksi hemat énergi sareng profil alloy aluminium anu ramah lingkungan. Kabeungharan perusahaan anu paling hébat nyaéta padamelna gaduh pangalaman euyeub dina profil aluminium pikeun méréskeun masalah dina prosés produksi. Perusahaan gaduh langkung ti 20 taun pangalaman dina produksi propil aluminium sareng tiasa nganteurkeun profil aluminium dina sagala rupa industri. Alat-alatna ngagaduhan 10 jalur produksi ekstrusi Mitsubishi Jepang canggih, produk panutup ekstrusi 600 ton-5500 ton, rubak bagian-produk dugi ka 500MM, sareng perlakuan permukaan gaduh oksidasi heuras, oksidasi warna, oksidasi éléktrolit, nyemprot sareng anu sanés prosés, Parabotna gaduh 3 jalur produksi nyemprot diimpor ti Jérman, 2 jalur produksi oksidasi éléktroforésis di Italia, 1 lini produksi éléktroforesis matting di Jepang, sareng masing-masing 2 lini produksi pasir. Aya 2 lini produksi maju domestik tina 2D, 3D, 4D, sisikian kai ukiran sareng sisikian kai timbul. Téknologi Qiaotai ngagaduhan 70 sét pakakas CNC pikeun pusat mesin, mesin bubut CNC, mesin motong CNC, mesin ragaji otomatis, mesin punch sareng langkung ti puluhan alat.

7a2bd939

Produk utama pikeun ngalakukeun kapang anu didamel khusus nyaéta bagian-bagian pamrosésan batang aluminium, tabung bunderan aluminium, tabung alun-alun aluminium, sudut-sudut aluminium, profil aluminium garis perakitan, profil aluminium ranté-gancang, rel pituduh aluminium, padumukan peralatan digital aluminium, aluminium perumahan motor, alat tilelep panas aluminium, bracket aluminium, profil alat médis aluminium, perumahan suplai kakuatan aluminium, perumahan lampu aluminium LED, pigura aluminium, bagian non-standar tambaga, bagian non-standar stainless steel, pamalsuan aluminium, corétan aluminium die, jsb .,

Operasi épisién sareng teratur perusahaan, naha waktos pangiriman atanapi kualitas produk sareng layanan purna jual tiasa janten jaminan anu saé. Kami salawasna nyandak kabutuhan konsumén domestik sareng asing salaku tujuan anu diudag, sareng ngusahakeun usaha anu teu upaya pikeun narékahan produk kelas hiji!